ten kantore


ten kantore 1.0

(formeel)

op het kantoor
Zowel in toepassing op het kantoor van een onderneming, een instelling, een organisatie als in toepassing op het kantoor van een notaris, een advocaat e.d.

Algemene voorbeelden


Ik herinner me dat ik ten kantore eens een stukje over popmuziek bij Marc Mijlemans ging inleveren, toen Herman de Coninck voor de aardigheid nog eens was aangelopen.

Dwarskijker, Rudy Vandendaele,

Uw dienstmeisje liet ons binnen, en hier ten kantore haalde ik het proefexemplaar uit mijn tas, en ik liet het zien aan mevrouw Debbie en De Meeuw.

Uitgeverij Guggenheimer, Herman Brusselmans,

Voor verdere inlichtingen en afdruksel der grondkaart wende men zich ten kantore.

http://www.not-berichten.com/v8551.html,

Ik heb er zeker twintig minuten van genoten; meegesleept door de sfeer heb ik me ten kantore zelfs aan een paar kleine baldadigheden overgegeven – kak roepen en snel wegrennen – maar dit programma duurde bijna drie uur, lang genoeg opdat vermakelijke trash weer gewone rotzooi zou worden.

Dwarskijker, Rudy Vandendaele,

Exact binnen een uur zou mister Hoffman hen ontvangen ten kantore.

Het goddelijke monster, Tom Lanoye,

Combinatiemogelijkheden


met voorzetselgroep


Voorzetsel: van

( Frequent aangetroffen.)
  • ten kantore van

De sessies vinden plaats in een vergaderruimte ten kantore van de mediator of in een conferentiecentrum.

http://www.business-mediation.nl/

Hier ten kantore van de politie van Vlora hebben wij, verantwoordelijk voor het verhoor van gerepatrieerde vrouwen, de desbetreffende vragenlijst laten beantwoorden door genoemde X. V., afkomstig uit Shkodra.

Zij kwamen uit het Oosten, Chris De Stoop,

Het leeuwedeel van de procedures wordt al gesmoord ten kantore van de advocaat.

NRC,

Voor zover niet bij wettelijk voorschrift anders is bepaald, geschiedt de terinzagelegging in ieder geval ten kantore van het bestuursorgaan.

http://villa.intermax.nl/wob/wet/awb.htm,

De betaling van hetgeen verschuldigd is, dient binnen 30 dagen na verzending van de factuur, zonder enige aftrek, korting of schuldvergelijking, ten kantore van de havenmeester of op het aangegeven rekeningnummer te geschieden.

http://rbsc.duo.be/html/rbsclangerbr.reglem.main.html,

Mijn vakkundig en adequaat afgezeken debuut lag al enige tijd achter me, ik kreeg door gebrek aan zelfvertrouwen geen woord meer uit mijn pen, mijn schrijfambities waren bevroren, toen ten kantore van de uitgeverij opeens, onverwacht, zijne godheid, de meester persoonlijk voor mijn bureau stond.

Hier komt nooit niemand niet, Jeroen Brouwers,

De fusie-akte zal worden ondertekend op 31 december 1993 om 10.00 uur ten kantore van notaris van Drooge te Dwingeloo.

Meppeler Courant,

In totaal werden zestien vergaderingen gehouden ten kantore van boekhandel Lindenberg te Rotterdam.

http://www.ssnr.nl/

De aanvraag tot inlassing van het recht tot antwoord moet worden ingediend ten kantore van het periodiek geschrift. Indien het periodiek geschrift echter geen aanduiding bevat van de naam en woonplaats van de uitgever, wordt de drukker verondersteld uitgever te zijn en mag het antwoord dus naar de drukker gestuurd worden.

http://www.law.kuleuven.ac.be/jura/33n4/dupont.htm